B&O står for høj kvalitet og eksklusivt design

B&O er en dansk mærkevare, der har gjort sig bemærket mange steder i udlandet. Det er et mærke, de fleste forbinder med høj kvalitet og spændende og anderledes design. Det er da også de områder, de slår sig på og gør sig ekstra bemærket på. Særligt det nordiske design er i udlandet anerkendt som noget enormt eksklusivt på samme måde som danske møbler og andet, der udstråler nordisk design.

B&O-produkter er ikke bare produkter, men er tænkt som at skulle integreres i dit hjem som et møbel. Derfor ser man også typisk anderledes design og funktioner, samt bemærkelsesværdige produkter, der netop gør sig som en slags møbler i hjemmet, der kan spille sammen med mange andre nordiske designmøbler.

 

Høj kvalitet

 

Med B&O er man sikret høj kvalitet, da de producerer deres produkter af kun de bedste materialer. Mange af produkterne er fremstillet af nordisk og bæredygtigt træ, hvilket mange forbinder med eksklusivitet. At kunne tage naturen med ind i hjemmet på den måde er noget, man typisk kun ser ved luksusprodukter.

 

Deres produkter er typisk noget, man har lyst til lige at røre ved, for at fornemme, hvordan det føles.

 

Nordisk design

 

Det nordiske design er ikke til at tage fejl af, og det er pudsigt nok også det, der er ved nordisk design – man kan nærmest genkende det og pege det ud blandt en masse andre produkter. Der er noget med formerne, farverne og kombinationen af sans for detalje og æstetik.

 

Det er netop alle disse ting, som B&O formår at inkludere i deres mange forskellige produkter. Du kan både få højtalere, fjernsyn, høretelefoner og andet teknologi. Man behøver ikke at prøve de forskellige produkter, eller se- eller høre dem i virkeligheden, da man er garanteret, at det bare fungerer og spiller, som det skal og bør.

 

God lyd og skarpe billeder

 

Deres fjernsyn er kendetegnet ved skarpe og klare billeder, som man ønsker det ved fjernsyn. Deres fjernsyn gør sig særligt bemærket på, at de har et anderledes design, hvor især højtaleren typisk står meget frem. Dette er for at sikre den mest optimale lyd, og for at skabe et udtryk, der minder mere om et møbel, der komplementerer andre møbler i stuen helt naturligt.

 

Den gode lyd er helt særligt udviklet af B&O, og derfor er deres højtalere og høretelefoner ligeledes et sikkert valg, hvis man ønsker den bedste lyd. Og lige med lyd er mange kræsne, hvorfor det bare skal spille – hvilket det gør, når man vælger B&O.

 

Så selvom det desværre er de billige mærker fra Japan og Sydkorea, der vinder mere og mere indpas i de danske hjem, så forsøger B&O at gå mod denne bølge – og lave produkter i den absolutte topkvalitet.