Find den bedste handelsplatform til at handle kryptovalutaen

At handle med kryptovaluta er blevet noget, som rigtig mange danskere gør. Det gør man via en handelsform. Og der er en række forskellige at vælge mellem. Det gælder om at finde en platform, der matcher dit behov.

 

Kryptovaluta er blevet populært

Det er for mange mennesker blevet en helt naturlig ting og noget, der fylder i hverdagen. At handle med kryptovaluta. Rigtig mange danskere gør det ofte og bruger en del tid på det. Og rigtig mange danskere har tjent rigtig mange penge på det. Men der er også en risiko for at der kan tabes penge, når der handles med kryptovalutaer.

 

Hvad er kryptovaluta?

En kryptovaluta er en digitalt bytte- eller betalingsmiddel, der benytter kryptografi som sikring af transaktioner. Ordet krypto kommer fra græsk, og bruges som en del af navnet, da der ved valutaen benyttes kryptering. Kryptovalutaer styres af private, og der er ingen central kontrollering og styring.

Siden 2009, hvor Bitcoin som den første kryptovaluta blev skabt, er rigtig mange kryptovalutaer blev etableret.

 

Første skridt

Vi du gerne i gang med at handle med kryptovaluta, så er første skridt, at finden en kryptovaluta handelsplatform, som du kan bruge som udgangspunkt for din handel. Det kan være en jungle at navigere i, at finde frem til den rette handelsplatform, der opfylder dine behov. Finder du det rette sted, kan du føle sig tryg med hensyn til din investering.

 

Flere muligheder for handelsplatform

Når du skal finde den rette handelsplatform til at handle med kryptovaluta, så er der en rette parametre, du kan vælge ud fra. Først og fremmest skal du have styr på sikkerheden. Men vær også opmærksom på de gebyrer, du evt. skal betale. Plus du skal overveje brugervejledningen, hvilket vejledning du kan få omkring din investering samt også hvilke andre værktøjer og funktioner der er til rådighed. Blandt de forskellige platforme til køb og salg af kryptovaluta kan nævnes eToro, hvor du også kan handle aktier, valuta og råvarer. Blandt andet er det også let at kopiere andre investorer i eToro. I øvrigt er verdens største social handelsplatform, og har et virkeligt et stort udvalg af kryptovalutaer. Den største handelsplatform til kryptovalutaer er SaxoTraderGO, mens Capital.com er verdens første handelsplatform med analyser.

 

Flere fordele

På eToro får du endnu flere fordel i forhold til din handel med kryptovaluta. Du handler ekstremt hurtigt, faktisk så hurtigt som du kan klikke med din mus. Der er dedikerede kundesupport til alle kryptohandlere og så er det ekstrem let at overføre penge via et kreditkort eller via PayPal. Der er en række innovative sociale funktioner i Toro og nogle virkelig stærke analyseværktøjer. Og så kan du opbevare alle dine kryptovalutaer i en en konto.

Uden om det etablerede bankvæsen

Når der handles kryptovalutaer gennem en af de mange handelsplatforme foregår det mellem privatpersoner og uden om det etablerede bankvæsen. Dermed er der ingen regulering og styring af udsving på kursen. Der kan derfor komme stor udsving i kursen, og dermed er der også stor henholdsvis mulighed og risiko for at tjene og miste penge.