Går du med drømme om at have din egen hjemmeside?

Går du med drømme om at have din egen hjemmeside? Det kan være at du gerne vil have en blog eller har en virksomhed, som har brug for en ny hjemmeside? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. I denne artikel vil vi nemlig gå igennem hvordan du kan bygge din egen hjemmeside, så du kan komme i gang med at følge din drøm.

  1. Du kan købe en hjemmeside

 

Hvis du ikke har tiden eller lysten til at lave din egen hjemmeside, så kan du naturligvis få nogle eksperter til at lave den for dig. Det behøver heller ikke at være dyrt at få nogen til at lave din hjemmeside. Du kan sagtens få lavet en professionel hjemmeside til en billig pris. Du kan se mere her om at få lavet en professionel og lækker hjemmeside til en god pris.

 

  1. Alternativt kan du lave din egen hjemmeside

 

Hvis du har mod på at lave din egen hjemmeside, så kan du med fordel læse videre her. Vil vi gå mere i dybden over hvilke overvejelser du skal tage i betragtning, hvis du vil lave din egen hjemmeside.

 

Først og fremmest skal du vælge hvilken platform du vil benytte dig af når du skal lave din hjemmeside. WordPress er langt den største platform på nettet og den langt flest benytter sig af. WordPress udgør hele 53% af hele CMS markedet, så over halvdelen af alle hjemmesider på internettet er lavet på WordPress. WordPress er også en meget pris-venlig og brugervenlig platform, så den kan også være en god platform for dig. Udover WordPress kan du også benytte dig en platform som Joomla, Squarespace, Wix eller progress sitefinity. Der er mange muligheder, så det handler om at finde den du føler dig mest tryg med at bruge.

 

CMS er en forkortelse for Content Management System, som hvis oversat direkte til dansk betyder Indholds Styrelse System. Denne direkte beskrivelse forklarer også meget godt hvad et CMS system er. Det er nemlig et system, som du bruger til at styre alt det indhold der er på din hjemmeside. Det vil altså sige, at det er inde i dette system du styrer alt fra hvordan hjemmesiden ser ud, hvad du har til salg på hjemmesiden, reklamer på hjemmesiden, skriver blogindlæg, osv. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du finder det perfekte CMS system til lige netop dine behov.