Hvad koster en hjemmeside per år?

Årlige omkostninger ny hjemmeside

Hvor meget koster en hjemmeside om året? Er der en årlig pris fra webdesigneren efter jeg købt min hjemmeside? Hvor meget koster en hjemmeside om året? Måske har du stillet dig et af disse spørgsmål og funder hertil.

Mange mennesker, der ansætter en webdesigner eller overvejer at skaffe sig en ny hjemmeside, er nervøse for, at deres nye hjemmeside vil koste mange kroner og øre om året, men så er heldigvis ikke tilfældet! Når du køber en hjemmeside fra en webdesigner, betaler du ikke ekstra årlige gebyrer til webdesigneren. Så hurtigt som hjemmesiden er færdig og afleveret er den din. Du ejer din hjemmeside fuldstændigt.

Det, du betaler en webdesigner for, er en engangsomkostning. Vil du vide mere om prisen på en hjemmeside kan du læse denne fordybede artikel om hjemmeside priser. Men nu ved du når hjemmesiden er sat op og er klar, kan du selv opdatere og foretage ændringer og udskifte alt lige som du vil og har lysten til. Hjemmesiden er din, du er ansvarlig for at opdatere og vedligeholde den. Du kan derfor gøre hvad du vil med din hjemmeside!

Hvad koster en hjemmeside per år i drift?

Det tilkommer nogle små årlige gebyrer bland andet fra DK-Hostmaster det skal være forberedt på. Men fleste mennesker sørger selv for vedligeholdelse af ​​deres hjemmeside, så lige denne omkostning mht. vedligeholdelse er ”gratis” udover den tid som du lægger ned, så koster vedligeholdelsen ikke noget, men som skrevet det er selvfølgelig helt gratis hvis du ikke ansætter en webdesigner til det.

 

Hvis du vil have en webdesigner til at tage sig af vedligeholdelsen af ​​din hjemmeside, betaler du for den service som du får udført. Hvor meget det koster afhænger af, hvor lang tid og hvor mange timer webdesigneren bruger på din hjemmeside. Det er almindeligt at virksomheder hyrer en webdesigner til at lave opdateringer på en hjemmeside, lige som denne låsesmeds hjemmeside der har en blog der kontinuerligt får nyt indehold samt nye info lagt op. Det er deres ansatte webdesigner der sørger for dette og ikke låsesmeden selv.

 

Hvad koster en hjemmeside per år i hosting og domæneafgift?

Hvor meget koster en hjemmeside om året? Hvor meget koster hosting om året?

Hvad en hjemmeside koster om året, afhænger af hvilken host du vælger. Nogle hostingselskaber er dyrere end andre. De koster normalt fra 20kr pr. Måned og op ad.  DK-Hostmaster koster 50kr om året for et .dk domæne i domæneafgift.

Er det nogle andre ting der koster ved at eje en hjemmeside om året?

Du kan sagtens blive ved med af investere i din hjemmeside, der findes masser af forskellige features, page builders, widgets, sikkerhed programmer osv. som du kan tilkøbe. Men hvis du bare ønsker en basis WordPress hjemmeside er ikke alt dette nødvendigt. Hvis du køber en hjemmeside ved denne webdesigner, kan du læse på hendes hjemmeside at der tilkommer en lille omkostning på 200kr om året for en page buldier der hedder Elementor Pro.