Nu kan du automatisk sende rykkere til dine kunder

Faktura og regninger er sjældent en mail eller et brev, som bliver taget imod med kyshånd. Det er aldrig sjovt at være modtager af en rykker.

Dog behøver det for den sags skyld heller ikke være sjovt at sidde på den anden side. Det er både tidskrævende og irriterende af sende fakturaer og rykkere af sted, i flere timer af gangen.

Automatisk beregning og bogføring

Rykkere og fakturaer kræver en del beregning og bogføring. Dette er opgaver som tager tid og som de fleste helst vil være foruden.

Med Dinero får du et gratis fakturaprogram, som er selvkørende og automatisk kan bogføre alle fakturaer, samt beregne rykkergebyr. Dette vil give et stort frirum til at flytte arbejdstimerne over på andre opgaver.

På den måde får man en ekstra hånd, til at gøre en lang proces en del kortere. Derudover vil der automatisk komme eget logo på de udadgående fakturaer og rykkere, så det praktisk visuelle også er i orden og nemt for kunden at finde.

Er man i tvivl om hvilket faktura program, som er det rigtige for dig og din virksomhed, kan det være en ide at sammenligne.

Sammenligningen vil give et klart billede af hvad du kan få og hvad du ikke kan få fra de enkelte programmer.

Få overblik over processen

Processen i de ubetalte fakturaer er irriterende og kan blive trukket i langdrag. Der er et par ting, som skal overholdes fra både modtageren og udbyderens side.

Når rykkere skal sendes ud, skal man også vide hvornår man må sende dem af sted og i hvilket interval det er tilladt.

Med Dinero vil du også få en klar skabelon i hvornår dette kan gøres både ved første, anden og tredje rykker.

En af de ting, som kan være svært med rykkere, er om kunderne har set dem. Når en rykker ikke blive betalt eller responderet på, kan man hurtigt være i tvivl om de overhovedet har set den, eller om man måske har sendt den forkert af sted.

Med Dinero kan du også se om kunden har set din faktura, hvilket gør det lettere for dig at vide hvad det næste skridt er i processen. Der er også mulighed for at sende tilbud til kunderne, som hurtigt kan laves om til en faktura hvis de ønsker at tage imod tilbuddet.