Opret en hjemmeside hurtigt og nemt

Som læser af et tech- og business magasin er du nok interesseret i at starte din egen virksomhed på et tidspunkt. Du kan komme tættere på den drøm ved allerede at lave hjemmesiden til din virksomhed. Så er den nemlig klar fra dag 1, og du har sparet en del penge ved at gøre det selv. Hvis du ender med at blive god til at lave hjemmesider, så kan du også tilbyde denne ydelse til dine fremtidige kunder. Mange folk har brug for en hjemmeside i dag.

Kan du se dig selv i det ovenstående, så er du havnet det rigtige sted. I artiklen her kommer vi nemlig ind på, hvordan du hurtigt, nemt og billigt kan lave din egen hjemmeside. Har du allerede en hjemmeside, kan du også bruge nedenstående information – specielt hvis du allerede kører på WordPress. WordPress er nemlig forudsætning for alt det nedenstående.

 

WordPress temaer

Når du kører på WordPress, så har du muligheden for at kunne aktivere en del forskellige temaer og plugins. I denne artikel kigger vi på teamer, da det er det, de besøgende først ser. De fleste har heller ikke brug for meget mere funktionalitet, end hvad der allerede er bygget ind i WordPress.

 

Temaerne i WordPress’ eget galleri er egentlig fine nok, men de er langt fra professionelle. De følger også samme stil, nemlig et blog design. Hvis du har en virksomhed ønsker du nok ikke, at din hjemmeside ligner en blog. Det er her page builders kommer ind i billedet. Disse kan nemlig forvandle en WordPress hjemmeside fra en blog til en hvilken som helst slags hjemmeside. Ønsker du en webshop, skal du selvfølgelig også lige installere WooCommerce ovenpå.

 

Inde på Yip kan du sammenligne WordPress hosting, plugins og temaer. I denne artikel er vi ikke interesserede i de to førstnævnte, hvorfor vi udelukkende kigger på temaer. På hjemmesiden skriver de, at temaet Elementor til WordPress er et af de bedste på markedet lige nu. Hvorfor? Fordi der er så meget funktionalitet, og du kan teste denne page builder helt gratis.

 

Elementor kører i dag på over 4 millioner hjemmesider på verdensplan. Det er rigtig mange, fordi der nok også findes en million forskellige temaer til WordPress. Med Elementor kan du virkelig bygge en flot hjemmeside meget hurtigt. Fik vi sagt, at det også er billigt? Ja, det koster kun 49 dollars om året, hvis du bare skal have en licens til én side. Skal du have flere, så bliver det selvfølgelig billigere per hjemmeside, du har.

 

49 dollars plus hosting og domæne er meget billigt i forhold til andre løsninger, som du kan støde på. Det er også meget godt for SEO at anvende WordPress, da det er nemt at håndtere de forskellige ting, der er vigtige for det. Dette kræver dog, at du har et plugin som Yoast SEO installeret.