Tanker om smarte IT-løsninger i dit nye hus?

Vi lever i den teknologiske tidsalder – en tid hvor nye teknologier, smarte IT-løsninger og nye påfund gør deres indtog i de danske hjem, med en hastighed, der fremstår som værende unik i den danske landshistorie.

Står du med et nyt hus i tankerne og overvejer du hvad der kan gøres for at inkorporere nye smarte IT-løsninger i dit kommende drømmehjem?

Der skal være plads til fremtiden

Det er ikke som kommende husejer nok blot at have et hus i tankerne, du skal også kunne sørge for at der er plads til den kommende teknologi. Mange IT-løsninger til huset fylder ikke noget særligt, men der er adskillige løsninger der inkorporeres i selve bygningsværket og til sådanne projekter er det vigtigt at sørge for at de statiske beregninger til hus er udarbejdet korrekt og stemmer overens med gældende dansk lov.

Statistiske beregninger har som formål at vise, hvorledes en bygnings bærende konstruktion opfylder alle de danske (og europæiske) krav til sådanne byggeprojekters styrke og anvendelighed.

Hvis det lyder som lidt af en lang smøre, fat da mod. Firmaer såsom Calceku ApS kan udregne de statiske beregninger for dig med lethed, så du har mere tid til at planlægge fremtiden.

Hvilke IT-løsninger er moderne i 2020?

Hvis du leder efter inspiration til dit nye hus, er det lettest blot at se på hvilke trends der spreder sig hos boligejerne. Blandt de mest anvendte på nuværende tidspunkt, ses en IT-løsning på husejernes almene problemer: En mobilapp der kan styre hele dit hus, med blot er par tryk på en virtuel knap.

Der findes adskillige leverandører af sådanne services, men fælles er at de tilbyder:

  1. Automatisk lysstyring af dit hus, både indendørs og udendørs
  2. Langt mere frihed og fleksibilitet. Det bliver muligt at tænde og slukke alt lys på samme tid, eller tænde lyset i intervaller når du er på ferie, og ikke vil have ubudne gæster kan se der ikke er nogen hjemme
  3. Mulighed for at overvåge dit elforbrug i realtid. Du kan med lethed styrke din grønne profil ved at spare på strømmen, når du ved præcis hvor, hvornår og hvorfor strømmen bruges, og til hvad.