UNDGÅ BESVÆRET – KØB OG SÆLG BRUGT BØRNETØJ ONLINE

Vi er rigtig mange danskere som i mange mange år har levet udelukket af køb og salg af brugt børnetøj. Littlerecycle er et godt eksempel på, at genbrug ikke behøver at være besværligt. Du kan finde mere end +2000 styles indenfor brugt babytøj og brugt børnetøj og der kommer mere til hele tiden. Du kan finde babytøj og børnetøj fra et væld af mærker, du kan faktisk finde tøj fra mere end +1000 kendte mærker, så vi tør godt garantere dig at vi helt sikkert også har det du lige står og mangler til dit barn.

Læs mere om at blive sælger her.

 

GENBRUG ER EN NØDVENDIGHED

 

Vi har nok alle sammen været der – Vi kender det vel alle sammen, lysten til at shoppe kan nogle gange bare blive for stor.

 

I Danmark er der en sand shopping-kultur, vi elsker at bruge vores penge på forkælelse og fornyelse – mange mennesker kender til problematikken om at have lyst til at gøre en forskel for miljøet og sine medmennesker, men alligevel have en stor trang til at shoppe. Ifølge Littlerecycle er vi blevet alt for afhængige af at købe nyt tøj hele tiden…..

 

“ Modebranchen skifter deres kollektioner lige så ofte, at det næsten kan være svært at følge med – også når det handler om babytøj og tøj til vores børn”

 

Vores fuldstændig uendelige høje forbrug er langt fra uden konsekvenser – Vi skænker nok ikke de ubærlige konsekvenser en tanke i vores dagligdag, men for rigtig mange mennesker som arbejder under forfærdelige vilkår på tøj-fabrikker rundt i verden, er det desværre den barske hverdag. Og som det ikke skulle være nok, at vi udsætter vores egne medmennesker for nogle uretfærdige og ikke mindst ubærlige konsekvenser, så udsætter vi vores elskede planet for et endnu større pres. Produktionen af nyt tøj har kolossale konsekvenser for vores miljø.

 

Se vores udvalg af babytøj og børnetøj her.