WordPress eller Shopify

Når vi snakker om man skal vælge WordPress eller Shopify, så skal man altså sørge at fastlægge hvad ens planer er, og hvad man gerne vil på sin side eller webshop.

Hvad er WordPress?

WordPress er et blogsystem, som bruges i mange tilfælde til at drive en blog eller en infoside. Med mulighed for webshop med WooCommerce shopsystem. Med en WordPress hjemmeside kan du have dit online visitkort, så hvis du driver en maler, tømrer, frisør eller noget i den så er det vigtigt du ikke vælger et shopsystem som Shopify, men derimod går med WordPress. Der er massere af muligheder når man vælger WordPress, du kan lave en abonnement, membership eller booking forretning. WordPress er gratis, du betaler kun for theme eller plugins, som kan styrke dit website.

Hvad er Shopify?

Shopify er til dig der vil drive en webshop, det gode ved Shopify er at deres websites er hostet af Shopify. Det betyder altså at dit site kan håndtere en masse trafik, på dage som black friday. Det er relativt nemt selv at lave en shop i Shopify, hvis du dog vil have lave noget unikt eller ændringer i noget tema, så skal man have gang i noget stort kode, for at det kan lade sig gøre.

Man skal dog være opmærksom på at man som minimum betaler 29 dollars om måneden.

WordPress eller Shopify?

Det er svært at sige for og i mod, man skal vælge det der passer til ens egen forretning. Skal man drive en webshop, samt man gerne vil have noget booking, så skal du gå med WordPress og WooCommerce. Driver du en kørelærer, så er det med at vælge WordPress. Skal du sælge legetøj og vil have noget helt elegant layout kun med fokus på salg af produkter, så kan det være du skulle gå med Shopify eller anden mulighed er WooCommerce, du kan kontakte Dinwebdesigner, hvis du vil have en vurdering af hvad du skal vælge.